Geplaatst op: Fri, Aug 14th, 2015

Snel en eenvoudig online shoppen bij C&A

Deel dit
Tags

De populaire Nederlandse keten C&A heeft naast z’n vestigingen in België en in 20 andere Europese landen ook een webshop waar je 24u/24 de laatste nieuwe kleding kan kopen.

24u/24 de laatste nieuwe kleding kopen

In België heeft C&A maar liefst 140 verschillende filialen. Maar naast de filialen kun je ook steeds de laatste nieuwe kleding online kopen in de webshop van C&A. De webshop heeft enkele voordelen die je enkel online terugvindt op c-and-a.com.

Voordelen van online shoppen

In tegenstelling tot in de winkel kun je er dag en nacht, na de sluitingsuren en op feestdagen terecht om er kleding te kopen. Bovendien is het aanbod van de webshop gelijkaardig met dat van in de C&A filialen. Alleen heb je online meer kans dat het artikel dat je wenst te kopen nog beschikbaar is, terwijl het in de winkel misschien tijdelijk uitverkocht is. Het is dus duidelijk dat e-commerce een belangrijk verkoopskanaal geworden is voor de Nederlandse winkelketen.

Ook in andere landen zoals Duitsland, Frankrijk, Oostenrijk en Nederland heeft C&A een webshop.

Corporate Governance

C&A draagt corportate governance nauw aan het hart. Zo heeft het bedrijf ook C&A Foundation opgericht. Een private stichting die streeft naar een eerlijke verloning en een duurzame kledingindustrie waarin alle stakeholders het goed hebben. Begin dit jaar (in februari 2015, nvdr) kondigde de Foundation nog aan een samenwerking aan te gaan met Save The Children. Het betrof hier een driejarige samenwerking waarbij miljoenen euro’s zullen worden ingezet om wereldwij moeders te steunen die zich in humanitaire crisissen bevinden. Meer info op candafoundation.org.

Door: BPK