Geplaatst op: Wed, Aug 17th, 2016

Beleggen in vastgoed: simpel en rendabel

Deel dit
Tags

Spaargeld beleggen. Voor heel wat mensen is het de laatste jaren een hoofdbrekend onderwerp geweest. De economische crisis heeft de voorbije jaren een flinke deuk geslagen in het vertrouwen dat mensen hadden in de beurs en in de financiële instellingen.

Heel wat mensen verloren de tijdens het woeden van de economische crisis immers veel geld. Ze zagen dat de risico’s maar bleven toenemen dat ook de banken drastische aanpassingen doorvoerden. Zo verlaagden heel wat banken de rente op de spaarboekjes tot een historisch laagtepunt. Ook andere beleggingsvormen zoals kasbons en obligaties brengen momenteel heel weinig op. Daarom gingen veel mensen op zoek naar een andere beleggingsvorm.

Een van de weinige voordelen van de economische crisis is dat de woningkredieten momenteel zeer laag staan. Dit betekent dat u zeer makkelijk geld kunt lenen om te investeren in vastgoed. Hierdoor is investeren in vastgoed de voorbije maanden en jaren zeer populair geworden. Uiteraard zijn het niet alleen de lage woningkredieten, maar ook de mooie opbrengst van vastgoed die ervoor zorg dat mensen er tegenwoordig vaker voor kiezen om te investeren in vastgoed.

Heel veel verschillende vastgoedprojecten

Doordat de vraag om te investeren in vastgoedprojecten de voorbije jaren fel gestegen is, is ook het aanbod van vastgoedprojecten evenredig gestegen. Het aantal vastgoedprojecten is haast niet meer bij te houden. Ook de diversiteit van de vastgoedprojecten is zeer uitgebreid geworden. Zo kun je tegenwoordig investeren in appartementen, hotelkamers, kantoren, parkings, studentenkoten, service flats en nog veel andere vastgoedprojecten.

Een zeer handige website is Track.be. Op deze website vind je een uitgebreid overzicht van alle actuele vastgoedprojecten waar je als investeerder mee kunt in investeren. Bij elk afzonderlijk vastgoedproject zie je meteen alle belangrijke informatie en zie je ook enkele foto’s van het vastgoedproject. Meer informatie over het vastgoedproject waar je interesse in hebt, kun je snel en eenvoudig aanvragen via de website.

Door: EDW