Geplaatst op: Thu, Jul 16th, 2015

Snel een klein bedrag lenen is makkelijker dan je denkt

Deel dit
Tags

Steeds vaker gaan mensen op zoek naar een manier om snel een klein bedrag te lenen.

Veel mensen die een noodzakelijke kost moeten maken gaan op zoek naar manieren om snel en makkelijk een klein bedrag te lenen. Jonge koppels bijvoorbeeld die volop bezig zijn met het verbouwen van een pas gekocht huis en op een onvoorziene kost stuiten. Dit kan bijvoorbeeld zijn het afbetalen van een leverancier of een bepaald werk dat in alle drukte over het hoofd gezien werd. Maar ook andere mensen gaan steeds vaker op zoek naar manieren om snel een klein bedrag te lenen. Eventueel voor ziektekosten of andere kosten die helaas niet ingecalculeerd waren in het budget van sommige gezinnen.

Een oplossing kan dan zijn om op zoek te gaan naar een financiële instelling of een bank waarbij je een lening kan afsluiten om snel een klein bedrag te lenen. Vaak wordt je bij een bank onderworpen aan een spervuur van vragen waarbij je moet bewijzen hoeveel je maandelijks verdient en of je dus wel de lening zal kunnen afbetalen. Vaak moet je ook aantonen of je niet op de zwarte lijst staat. Dit alles neemt veel tijd in beslag, vaak kostbare tijd. Vooral voor mensen die volop aan het verbouwen zijn is alle tijd die ze kunnen gebruiken meer dan welkom.

Online kredietverstrekkers

Daarom gaan steeds meer Belgen op zoek naar online kredietverstrekkers waarbij je snel en eenvoudig een lening kunt afsluiten. Een dergelijke kredietverstrekker zal geen vragen stellen zoals een bank dat doet, waardoor je dus minder tijd verliest. Het geleende bedrag is vaak dezelfde dag nog beschikbaar op je rekening, waardoor je meteen aan de slag kunt. Het is ook een algemeen feit dat de tarieven waartegen je geld kunt lenen gunstiger zijn bij een online kredietverstrekker.

Door snel een klein bedrag te lenen kun jij de dringende aankopen doen waar je al lang op wacht.

Een lening aangaan is zeker iets waar je goed moet over nadenken en wat je eventueel samen met je partner moet bespreken. Toch kan het zijn dat je dringend een klein bedrag moet lenen om een bepaalde aankoop of andere kost te betalen zodat je je niet langer zorgen hoeft te maken over hoe je deze kost zal betalen. Vaak zijn onvoorziene omstandigheden de oorzaak om snel een klein bedrag te lenen. Vroeger was snel een lening aangaan veel moeilijker dan nu. Bij de meeste kredietverstrekkers kun je al binnen 48 uur het geld dat je nodig hebt op je rekening staan hebben.

Sluit een minilening af

Eén van de snelste en makkelijkste manieren om het bedrag te lenen dat je nodig hebt, is de zogenaamde minilening. Dergelijke leningen kan je afsluiten bij aanbieders van leningen zoals Auxifina (minimum €2500), Cofidis (minimum €500) , Finalys (€2500).

Een ander bedrag lenen? 

Veel mensen lenen snel een klein bedrag, maar vaak moet je ook beroep doen op een lening van een groter bedrag. Daarom kan het zeer nuttig zijn om onderstaande kredietverstrekkers eens te raadplegen.

Cetelem

HelloBank

Partners-Finances

BNP Paribas Fortis

Creditvite

Door: MDL