Geplaatst op: Wed, Jul 15th, 2015

Twee jonge ondernemers maken online shoppen voordeliger

Deel dit
Tags

Online shoppen zit de laatste jaren in de lift. Steeds vaker doen mensen een beroep op het internet om hun online aankopen te doen. Deze aankopen gaan van etenswaren tot kleding en van tuinmateriaal tot garagepoorten die je zelf moet installeren.

Twee jonge ondernemers die allebei kaas gegeten hebben van het hele online shopping gebeuren vonden dat het online shoppen nog een stuk goedkoper kon. Daarom hebben ze de online kortingscommunity TagCity uit de grond gestampt.

Kortingscodes en aanbiedingen van ruim 300 verschillende webshops

Wie op zoek is naar een kortingscode voor één van de vele online webshops zal deze dan ook ongetwijfeld vinden op TagCity. Je vindt er kortingscodes en de laatste nieuwe aanbiedingen voor meer dan 300 verschillende webshops waaronder populaire webshops zoals Zalando.be, Center Parcs en Groupon. Elke dag wordt de website op punt gehouden door beide jonge ondernemers die dus fulltime instaan voor het reilen en zeilen van de website.

Maar TagCity is meer dan louter een kortingscode website waar je kortingscodes kan vinden van online winkels. Je vindt er ook exclusieve kortingen, maar nog belangrijker: TagCity is een kortingscommunity. Hiermee bedoelen de twee Kortrijkzanen dat ze de mensen willen samenbrengen en hen op de hoogte willen brengen/houden van welke webshops er nu betrouwbaar zijn, en welke niet. Dit doen ze door de mensen reviews en reisverslagen te laten schrijven. Wie een productreview over een bepaalde webshop schrijft of een reisverslag kan hiermee punten verdienen en stijgen in het maandelijkse klassement. Op het einde van elke maand kiest een onschuldige hand een winnaar. Die persoon krijgt vervolgens een mooie prijs. Het komt er dus op neer dat je beloond wordt voor het werk dat je levert. Maar tegelijkertijd informeer je ook andere online shoppers over het betrouwbaarheidsniveau van de online webshops.

Door: JPL